Klantenservice VitaalBad® Magnesium Nederland 


Levertijd van uw bestelling

Alle magnesium badvlokken en badkristallen op onze website zijn op voorraad. Wanneer u besteld op werkdagen voor 15.00 uur en direct afrekent met IDeal dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Binnen Nederland ontvangt u uw bestelling normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Klanten in België ontvangen normaal gesproken de bestelling binnen 3 werkdagen. De levertijd naar Duitsland, Oostenrijk is tot 2-5 werkdagen. 

Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat u om wat voor reden dan ook van uw aankoop wil afzien. Dat is mogelijk. Uw aankoop bij VitaalBad Nederland Magnesium kunt u binnen een termijn van 30 dagen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw order. Het product dient, in verband met hygiëne, in de originele ongeopende verpakking geretourneerd te worden.

Hoe kunt u de bestelling terugsturen?

U kunt het product terugsturen met ons Retourformulier. Download hier ons retourformulier. Stuur het ingevulde retourformulier mee in de doos. De kosten voor het terugzenden van uw pakketje zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Uw retour kan geretourneerd worden naar onderstaand adres:

VitaalBad® Magnesium Nederland 
Afdeling retouren
Eursingerweg 8
9411 BB Beilen

Uw retour wordt binnen 14 dagen afgehandeld. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Vitaalbad Nederland niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Trace code. Dit is uw enige bewijs.

Binnen hoeveel dagen krijgt u uw geld terug?

Wanneer wij geen beschadigingen en gebruikerssporen aan het product aantreffen, krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Deze termijn gaat in op het moment dat u de producten terugstuurt.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 30 dagen na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vitaal-bad.nl.

Privacyverklaring 

 

Vragen of opmerkingen

Middels onderstaand formulier kunt u een vraag, opmerking of klacht naar ons sturen. Er wordt automatisch een melding aangemaakt in onze ServiceDesk. Wij streven ernaar om uw bericht binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Alvast onze dank!