VitaalBad® Magnesium Nederland 

Levertijd van uw bestelling

Alle magnesium badvlokken en badkristallen op onze website zijn op voorraad. Wanneer u besteld op werkdagen voor 15.00 uur en direct afrekent met IDeal dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Binnen Nederland ontvangt u uw bestelling normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Klanten in België ontvangen normaal gesproken de bestelling binnen 3 werkdagen. De levertijd naar Duitsland, Oostenrijk is tot 2-5 werkdagen. 

Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat u om wat voor reden dan ook van uw aankoop wil afzien. Dat is mogelijk. Uw aankoop bij VitaalBad Nederland Magnesium kunt u binnen een termijn van 30 dagen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw order. Het product dient, in verband met hygiëne, in de originele ongeopende verpakking geretourneerd te worden.

Hoe kunt u de bestelling terugsturen?

U kunt het product terugsturen naar onderstaand adres. De kosten voor het terugzenden van uw pakketje zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

VitaalBad® Magnesium Nederland 
Afdeling retouren
Eursingerweg 8
9411 BB Beilen

Uw retour wordt binnen 7 dagen afgehandeld. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Vitaalbad Nederland niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Trace code. Dit is uw enige bewijs.

Binnen hoeveel dagen krijgt u uw geld terug?

Wanneer wij geen beschadigingen en gebruikerssporen aan het product aantreffen, krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Deze termijn gaat in op het moment dat u de producten terugstuurt.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vitaal-bad.nl.

Vragen of opmerkingen

Middels onderstaand formulier kunt u een vraag, opmerking of klacht naar ons sturen. Er wordt automatisch een melding aangemaakt in onze ServiceDesk. Wij streven ernaar om uw bericht binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Alvast onze dank!